Welcome

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Rens dine sko

 

Der er ingen bedre følelse end at fjerne et nyt par spark. Den friske lugt kan skabe et sneakerheads drømme. Men når de først er ude af kassen og på gaden, kan alt ske med dine sko, fra skrammer, pletter, spildte drikkevarer til almindelig grus og snavs. Så hvordan holder du dine sko i top-top stand?

Tjek vores trin-for-trin proces for at lære et par tricks af handelen. Rul ned for at få detaljer om rengøring af lærred eller ruskindsko, og hvordan man rengør sko i vaskemaskinen.

TRIN 1
Fjern overflødigt snavs ved at banke sålerne sammen og brug en blød børste, som en tandbørste, til at skrubbe det resterende snavs af.

TRIN 2
Brug en vaskeklud til forsigtigt at fjerne pletter med et mildt, miljøvenligt vaskemiddel blandet med lunkent vand (mildt rengøringsmiddel forårsager typisk ikke gul misfarvning fra toksiner).

TRIN 3
Dyp vaskekluden i varmt vand og fjern overskydende sæbe og skum. Brug om nødvendigt en blød børstetandbørste dyppet i vand til at rense hvide ydersål eller Boost-materiale på kanten af ​​din skosål.

TRIN 4
Tør ved stuetemperatur, og hvis du har lædersko, skal du anvende en lille mængde lædersko balsam eller behandling.

TRIN 5
Fjern snørebånd og indlægssåler (hvis det er muligt). Læg dem i en pudebetræk og kør den gennem en vaskemaskine, der er indstillet til kold / delikat med vaskemiddel. Som en bonus kan vask af indlægssåler hjælpe med at fjerne dårlig lugt.

 

Sådan rengøres lærredsko:

Der er en god chance for, at dit yndlingspar sko er lærred. De er et af de mest behagelige skomaterialer, hvilket gør dem til en nem at parre. Men resultatet af at bære dem dag ud og dag ud er, at pletter, snavs og snavs ophobes hurtigt.

Hvis du vil have, at dine lærred spark ser lige så friske ud som den dag, du købte dem, og du vil have dit yndlingspar sko sidst, så hjælper det at vide, hvordan du rengør dem.

TRIN 1
Tag en gammel tandbørste og begynd at skrubbe for at slippe af med alt det ekstra snavs og mudder.

TRIN 2
Fyld en spand eller skål med varmt vand og flydende vaskemiddel eller opvaskemiddel. Dip derefter tandbørsten og fortsæt med at skrubbe områder, der har brug for opmærksomhed.

TRIN 3
Når de er blevet grundigt rengjort, skal du skylle dine sko i varmt, rent vand. Opsug overskydende vand med et gammelt håndklæde.

TRIN 4
Hjælp dem med at holde deres form ved at fylde dine lærredspark med papirhåndklæder eller tørre vaskeklude. Lad dem derefter lufttørre indendørs på et varmt sted. Bemærk: Direkte sollys eller direkte varme vil vride dine sko eller misfarve dem.

 

Sådan rengøres ruskindsko:

Hvis du har sportssko i ruskind som mange adidas Originals, strutter du rundt i et af de mest stilfulde skomaterialer. Men desværre er det ekstremt svært at holde rent, fordi ruskind er læders underside. Det er et absorberende materiale, der griber alt, hvad der falder, spildes eller kommer på sin vej. Til sidst bliver du nødt til at rense dem, og det er sådan.

TRIN 1
Tag din gamle tandbørste og kom på arbejde. Fjern forsigtigt overfladepletter og bortskaf snavs.

TRIN 2
Begynd at lægge pres på din børste for at finde ud af de dybere pletter.

TRIN 3
Hvis det er nødvendigt, skal du købe et hvidt viskelæder eller ruskindspoleret sæt fra butikken. En blød neglefil kan også gøre tricket.

TRIN 4
Hvis det virkelig er nødvendigt, kan du prøve at skrubbe problemer med en hvid vaskeklud dyppet i hvid eddike eller gnidningsalkohol for at fjerne super stædige pletter.